вівторок, 9 грудня 2014 р.

Перша зустріч робочої групи вчителів 6 класів Новопечерської школи

 Відбулася наша перша зустріч, де ми познайомилися і трохи пригадали, що таке формувальне оцінювання, чим воно відрізняється від традиційного.

На всіх наших наступних заняттях ми будемо обговорювати і розбирати конкретні вправи, які можна робити з учнями, інструменти (форми оцінювання, контрольні списки, графічні схеми) і методики для супроводу навчання учнів 6-х класів в 2 півріччі для вашого навчального предмету.

Щоб наша робота була конкретною прошу вас на наступне наше заняття (16 грудня) принести свої персональні комп”ютери, а також переглянути в навчальних програмах ( або своєму тематичному плануванні), з якої саме теми ви розпочинатимете 2 півріччя в 6 класі.

Перше домашнє завдання, яке бажано зробити до 16 грудня :

  1. Проаналізувати власне оцінювання за контрольним списком і сформулювати перший варіант власних навчальних цілей. Для цього:
  • Завантажте документ “Оцінювання в моєму класі (Моє оцінювання)” зі сторінки тренінгу на свій комп”ютер. Збережіть цей документ на своєму комп”ютері з назвою “Оцінювання в моєму класі”
  • Проаналізуйте і визначите свої навчальні цілі щодо навчання формувального оцінювання в 6-х класах. Цілі мають бути конкретні, досяжні і вимірювані. Їх має бути не менше трьох.
  • Розмістіть цей документ на своєму Гугл-диску в створеній для вашої роботи папці “Формувальне оцінювання”. Не надавайте доступу до цього документу нікому. Ми до нього повернемося наприкінці нашої роботи, щоб подивитися, що у нас вийшло!
  1. У власному блозі-щоденнику навчання (який ми вели на тренінгу ) створіть новий допис з заголовком “Перший семінар з ФО-6 клас” запишіть свої цілі ( з п.1) і свої запитання/сумніви щодо ФО взагалі, свого навчання і роботи в 6 класі з ФО.
Обіцяю, що домашніх завдань у майбутньому майже не буде, будемо намагатися зробити все на заняттях ;-))
Успіхів вам і натхнення!

Якщо щось не зрозуміло, не вагайтеся пишіть/телефонуйте мені відразу.

Я почала вести цей блог нашого спільного практичного навчання з формувального оцінювання, де буду вести щоденник наших занять і розміщувати деякі допоміжні і додаткові матеріали.

 Цей блог ще й на випадок, якщо хтось з вас пропустить заняття і захоче дізнатися, що ми робили, а також для ваших можливих коментарів і запитань. Це блог поки що закритий для всіх і відкритий тільки для вас, учасників нашої робочої групи.
Ніна Дементієвська

тел. 050-382-70-94, 098-1000-512

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.